Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
СПОДЕЛЕНИ ИСКУСТВА ЗА ИЗРАБОТКА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА
Втор национален состанок за борба против отрови Македонија
05.11.2018
работна посета на заменик минстерот за внатрешни работи
Процесот на евидентирање и статистичко прикажување на класичниот криминал од страна на полицијата
Психолошко советувалиште за студенти
Одделение за биолошки испитувања и ДНК идентификација
Санде Смиљанов
БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ
Работна посета со претставници од Воена академија
  • Image Description for ff76d69b-2fa3-461b-a5b4-e795a275e220.jpg
  • Image Description for d4c9940f-4693-49d7-a944-30d4c44fa384.jpg
  • Image Description for 146a6212-e977-40bc-bc9a-245bc43225ce.jpg
  • Image Description for f5d5c2a7-1c6f-43a0-9bfc-120fc989c504.jpg
  • Image Description for 935685b6-86e9-4944-ab8e-cbf43e7b617b.jpg
  • Image Description for ca02c78f-98df-46f1-831a-8d9693f88633.jpg
  • Image Description for 2fa90eea-94c9-4286-a509-f655fb2a9803.jpg