Соопштенија за студиска програма Докторски студии
pp1pp
НасловТипПредметДатум
Термин за испит - Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
Менторска настава - Разузнавачката служба во современите меѓународни односи, проф. д-р Злате Известување
Список на ментори со слободни менторства за трет циклус студии Известување
Менторска настава - Разузнавачката служба во современите меѓународни односи Известување
OBUKA ZA OBRABOTKA NA PODATOCI - PRIJAVETE SE! Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваа Известување
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваат Резултат
Термин за испит Известување
Известување Известување
Известување Известување
Запишување на летен семестар за академската 2018/19 година Известување
Термин за испит - Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
Термин за испит - Криминологија и кривично право Известување
Термин за испит - Безбедност и меѓународно јавно право Известување
Предавања Етика во научно истражувачката работа Известување