Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp1pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Пријавување и распоред за септемвриска сесија Известување
OBUKA ZA OBRABOTKA NA PODATOCI - PRIJAVETE SE! Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Термин за испит втор циклус студии - ЈУНСКА СЕСИЈА Распоред на полагање
Известување Известување
Априлска испитна сесија - втор циклус Резултат
Резултати од прв колоквиум Резултат Англиски јазик 3
Заверка и запишување на семестар Известување
Пријавување за априлска сесија Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Известување кај проф. Светлана Николоска Известување
Распоред за испити- втор циклус студии Резултат
ИСПИТНА СЕСИЈА Известување