Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во право и уставно право
Виктимологија, Малолетничка, Пенологија, Виктимологија- посебен дел Резултат Основи на виктимологијата
Конечни резултати од завршен испит одржан на 16.9.2019 година-2 декада Резултат Правосуден систем
Резултати од завршен испит одржан на 4.9.2019 година-прва декада Резултат Правосуден систем
Preliminarni listi so rezultati Резултат Социологија
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
резултати по Економија на криминал Резултат Економија на криминал
Прелиминарни резултати од завршен испит одржан на 16.9.2019 година-2 декада Резултат Правосуден систем
Rezultati od ispit Резултат Социологија
Одложување на термин за испит Известување
Rezultati od ispit Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Rezultati od ispit Резултат Социологија на политиката
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Основи на етика Резултат Основи на етика
оценки во индекс кај проф.д-р Фросина Ташевска-Ременски Известување
Термин за испит Известување Ресторативна правда
Термин за испит Резултат Криминолошки теории
Термин за испит Известување Криминологија
Испит по Виктимологија, Малолетничка делинквенција, Пенологија Резултат Виктимологија