Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
РЕЗУЛТАТИ ОД СИТЕ ПРЕДМЕТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2019 - проф. д-р Миодраг Лабовиќ Резултат Криминологија
РЕЗУЛТАТИ ОД СИТЕ ПРЕДМЕТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2019 - проф. д-р Миодраг Лабовиќ Резултат Кривично право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Термин за впишување на оценки кај проф.д-р Борис Мургоски Известување
Бодовна листа Современи теории и системи за безбедност Резултат Современи теории и системи за безбедност
Konecni bodovi so ocenka od junsja sesija Резултат Родови перспективи на криминалот
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА Резултат Сообраќајна деликвенција
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА Резултат Сообраќајна криминалистика
Konecni bodovi so ocenka od junska sesija Резултат Човекови права и слободи
Резултати Испит предмет Безбедносни стратегии (прва декада) Резултат Безбедносни стратегии
Бодовна листа Дипломатија и меѓународна безбедност Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
Бодовна листа Стратешки анализи Резултат Стратешки анализи
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваа Известување
Термин за впишување на оценки кај доц. д-р Марјан Ѓуровски Известување
Резултати Испит предмет Дипломатија и меѓународна безбедност (втора декада) Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
Резултати Испит предмет Безбедносни политики (втора декада) Резултат Безбедносни политики
Резултати Испит предмет Безбедносни стратегии (втора декада) Резултат Безбедносни стратегии
Резултати Испит предмет Современи теории и системи за безбедност (втора декада) Резултат Современи теории и системи за безбедност
Резултати Испит предмет Стратешки анализи (втора декада) Резултат Стратешки анализи
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Компјутерска безбедност