Соопштенија за студиска програма Безбедност 120 ЕКТС
pp1pp
НасловТипПредметДатум
Пријавување и распоред за септемвриска сесија Резултат
OBUKA ZA OBRABOTKA NA PODATOCI - PRIJAVETE SE! Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Термин за испит втор циклус студии - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
Априлска испитна сесија - втор циклус Резултат
Заверка и запишување на семестар Известување
Пријавување за априлска сесија Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Распоред за испити- втор циклус студии Резултат
ИСПИТНА СЕСИЈА Известување