Соопштенија за студиска програма Безбедност 60 EKTС
pp1pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Пријавување и распоред за септемвриска сесија Резултат
OBUKA ZA OBRABOTKA NA PODATOCI - PRIJAVETE SE! Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Термин за впишување на оценки кај доц. д-р Марјан Ѓуровски Известување
Термин за испит втор циклус студии - ЈУНСКА СЕСИЈА Распоред на полагање
Известување Известување
Априлска испитна сесија - втор циклус Резултат
Заверка и запишување на семестар Известување
Пријавување за априлска сесија Известување
Резултати од Испитот по предметот "Разузнавање и контраразузнавање" Резултат
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Распоред за испити- втор циклус студии Резултат
ИСПИТНА СЕСИЈА Известување