Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
РЕЗУЛТАТИ ОД СИТЕ ПРЕДМЕТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2019 - проф. д-р Миодраг Лабовиќ Резултат Организиран криминал и корупција
РЕЗУЛТАТИ ОД СИТЕ ПРЕДМЕТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2019 - проф. д-р Миодраг Лабовиќ Резултат Криминологија
РЕЗУЛТАТИ ОД СИТЕ ПРЕДМЕТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2019 - проф. д-р Миодраг Лабовиќ Резултат Кривично право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Термин за впишување на оценки кај проф.д-р Борис Мургоски Известување
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА Резултат Сообраќајна деликвенција
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА Резултат Сообраќајна криминалистика
Konecni bodovi so ocenka od junska sesija Резултат Полиција и човекови права
Konecni bodovi so ocenka od junska sesija Резултат Полициско право и примена на овластувања
Резултати од Завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати од Завршен испит Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Резултати од испит Резултат Односи со јавноста
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваа Известување
Термин за впишување на оценки кај доц. д-р Марјан Ѓуровски Известување
Резултати Резултат Криминалистичка психопатологија
Резултати Резултат Психологија на криминалното однесување
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Економска криминалистика
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Резултати од испит Резултат Психологија на комуникации