Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Прелиминарни резултати од прв колоквиум Резултат Вовед во полициски науки
Виктимологија- посебен дел Распоред на полагање Виктимологија
Виктимологија - посебен дел Распоред на час Виктимологија
Термин за поправен колоквиум Известување Вовед во криминалистика
Поправен колоквиум Известување Криминалистичка тактика
Резултати од прв колоквиум Резултат Вовед во криминалистика
Поправен колоквиум Известување Безбедносен менаџмент
Поправен колоквиум Известување Кривично процесно право
Резултати од одржаниот испит во ноемвриската испитна сесија по предметот „Разузнавање и разузнавачки Резултат Разузнавање и разузнавачки служби
Резултати од одржаниот испит по предметот „Методика на истражување субверзивни дејства“ Резултат Методика на истражување на суберзини дејства
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Резултати прв колоквиум Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати Резултат Меѓународен тероризам
Родови перспективи на криминалот- поправен колоквиум Известување
Бодови од испит во ноемвриска сесија Резултат Човекови права и слободи
Резултати од прв колоквиум Резултат Психологија на комуникации
Резултати од испит Резултат Социологија
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Безбедносни стандарди при транспорт