Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Прв поправен колоквиум Резултат Хумана безбедност
Прв поправен колоквиум Распоред на полагање Колективни системи за безбедност
Прелиминарни резултати од прв колоквиум Резултат Вовед во полициски науки
Термин за поправен колоквиум Известување Вовед во криминалистика
Резултати од прв колоквиум Резултат Вовед во криминалистика
Поправен колоквиум Известување Безбедносен менаџмент
Резултати од одржаниот испит по предметот „Служби за безбедност и контраразузнавање“ Резултат Служби за безбедност и контраразузнавање
Резултати од одржаниот испит во ноемвриската испитна сесија по предметот „Разузнавање и разузнавачки Резултат Разузнавање и разузнавачки служби
Прв колоквиум Резултат Меѓународни односи
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
настава за вонредни студенти Известување СФО 1
Прелиминарна листа - ноемврсика сесија Резултат Меѓународно јавно право
Резултати Резултат Меѓународен тероризам
Бодови од испит во ноемвриска сесија Резултат Човекови права и слободи
Резултати од испит Резултат Социологија
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Безбедносни стандарди при транспорт
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОСНОВИ НА ПРИВАТНА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Основи на приватна безбедност