Тркалезни маси
pp1pp
НасловДатум
Заштита на културното наследство во Република Македонија
ПОКАНА ЗА ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ИЗМЕНИТЕ НА УСТАВОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ИЗМЕНИТЕ НА УСТАВОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
ПОКАНА ЗА НАУЧНО СТРУЧНА ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА РМ ПО САМИТОТ 2014
Голема научна дебата за евро-атлантските предизвици на Македонија по Самитот на НАТО во Велс
НАУЧНА ДЕБАТА ЗА РИЗИЦИТЕ И ЗАКАНИТЕ ПО БЕЗБЕДНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И РЕГИОНОТ
,,Заштитата на културното и природно богатство во Република Македонија,,
ПОКАНА за тркалезна маса
Бегалска криза: Безбедносни предизвици за Македонија и регионот
БЕГАЛСКА КРИЗА: БЕЗБЕДНОСНИ ПРЕДИЗВИЦИ ЗА МАКЕДОНИЈА И РЕГИОНОТ
ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА 03.10.2016 ГОД. НА НАУЧНО СТРУЧНА ДЕБАТА
Покана за Научно-стручна дебата
ПОКАНА ЗА ТРКАЛЕЗНАТА МАСА „АЛТЕРНАТИВА НА/ЗА НАТО„ ВО РАМКИ НА ДИПЛОМАТСКИОТ ФОРУМ
НАУЧНО ДЕБАТА: Политиката на неутралност не е алтернатива за Република Македонија
Тркалезна маса под наслов ,,Заштита на шумите