• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Презентација одржана од м-р Лилјана Живковиќ Давиткова, вработена во Царинската Управа на РМ
Студентска посета на наменската индустрија „11-ти Октомври-ЕУРОКОМПОЗИТ„-Прилеп
Меѓународна научна конференција - СВЕТИКЛИМЕНТОВИТЕ ПОРАКИ ЗА ЕТИКАТА, МОРАЛОТ И ВРЕДНОСТИТЕ
КЛИНИЧКА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ „МЕТОДОЛОГИЈА НА ИСТРАЖУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИТЕ ПОЈАВИ“
Меѓународна наградата за Деканот на Факултетот за безбедност за унапредување на правата на жртвите
Oбука за судии и јавни обвинители во организација на Државниот инспекторат за животна средина
Меѓународна научна конференција под наслов Нови методи во криминалистикатa
Последни соопштенија
pp12345678910pp
НасловТипДатум
Трето место на конкурсот за најдобар истражувачки труд и есеј Известување
КОРЕГИРАН РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА КОЛОКВИУМИ ВО АКАДЕМСКАТА 2016/207 Распоред на полагање
Известување и Распоред на настава на Втор циклус студии Распоред на час
КОРЕГИРАН РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ ВО НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Распоред на полагање
ДЕН НА ДРВОТО - НЕРАБОТЕН ДЕН Известување
Турнир во пинг-понг Известување
ПОКАНА ЗА СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРЕДАВАЊЕ ОД СТРАНСКИ ЕКСПЕРТ (ЕУ Инфо центар, 29.11.2016г. во 19,00 часот) Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА-КОНЕЧЕН СПИСОК ЗА ПРАКСА Известување
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
Се известуваат редовните и вонредните студенти кои имаа поднесено молба за реализирање на практична Известување
Пријавување за испитна сесија ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА И ВТОРА ГОДИНА ОД СИТЕ НАСОКИ Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ТРЕТА И ЧЕТВРТА ГОДИНА ОД СИТЕ НАСОКИ Известување
РАСПОРЕД за НОЕМВРИСКА СЕСИЈА Распоред на полагање
НОЕМВРИСКА СЕСИЈА Известување